30 d. brandinta jautienos nugarinė 220 g

7.26  / vnt.

Brandintas jautienos nugarinės pjausnys yra paruošiamas iš 30 dienų sausai brandintos ilgojo nugarinės raumens. Išpjaustymo metu paliekamas riebalas dengiantis nugarinės viršų, tam, kad kepant mėsa neišdžiūtų ir mėsa būtų sultinga ir aromatinga. Nugaros raumuo pasižymi turtingesniu jautienos skoniu lyginant su jautienos išpjova.

 
APRAŠYMAS: 30 d. brandinta jautienos nugarinė
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: Jautienos nugarinė
100 g vidutiniškai:
Energetinė vertė: 566 kJ / 135 kcal
Riebalai: 5 g
Sočiosios riebalų rūgštys: 2,109 g
Angliavandeniai: 0 g
Cukrus: 0 g
Baltymai: 22,4 g
Druska: 0 g
PAKUOTĖS SVORIS, G: 0,200 – 0,320
EAN
LAIKYMO TEMPERATŪRA: 00C – +40C
TINKAMUMO VARTOTI TERMINAS: 12 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos.
BRANDINIMO BŪDAS: Sausas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “30 d. brandinta jautienos nugarinė 220 g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.