APRAŠYMAS: | 60 d. brandinta jautienos nugarinė |
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: | Jautienos nugarinė |
100 g vidutiniškai: | |
Energetinė vertė: | 908 kJ / 218 kcal |
Baltymai: | 20,3 g |
Angliavandeniai: | 0 g |
Visas riebalų kiekis: | 15,2 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: | 6,149 g |
iš kurių mononesočiujų riebalų rūgščių: | 7,249 g |
iš kurių polinesočiujų riebalų rūgščių: | 0,620 g |
Druska: | 0 g |
PAKUOTĖS SVORIS, G: | 0,200 – 0,240 |
EAN | 23287118SSSSK |
LAIKYMO TEMPERATŪRA: | 00C – +40C |
TINKAMUMO VARTOTI TERMINAS: | 12 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. |
BRANDINIMO BŪDAS: | Sausas |
60 d. brandinta jautienos nugarinė
4.15 € / 100 g
Brandintas jautienos nugarinės pjausnys yra paruošiamas iš 60 dienų sausai brandintos ilgojo nugarinės raumens. Išpjaustymo metu paliekamas riebalas dengiantis nugarinės viršų, tam, kad kepant mėsa neišdžiūtų ir mėsa būtų sultinga ir aromatinga. Nugaros raumuo pasižymi turtingesniu jautienos skoniu lyginant su jautienos išpjova.
* Minimalus užsakymo kiekis 300g.
Receptai gaminti namuose…
One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.