60 d. brandinta jautienos nugarinė

4.15  / 100 g

Brandintas jautienos nugarinės pjausnys yra paruošiamas iš 60 dienų sausai brandintos ilgojo nugarinės raumens. Išpjaustymo metu paliekamas riebalas dengiantis nugarinės viršų, tam, kad kepant mėsa neišdžiūtų ir mėsa būtų sultinga ir aromatinga. Nugaros raumuo pasižymi turtingesniu jautienos skoniu lyginant su jautienos išpjova.

* Minimalus užsakymo kiekis 300g.

 
APRAŠYMAS: 60 d. brandinta jautienos nugarinė
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: Jautienos nugarinė
100 g vidutiniškai:
Energetinė vertė: 908 kJ / 218 kcal
Baltymai: 20,3 g
Angliavandeniai: 0 g
Visas riebalų kiekis: 15,2 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 6,149 g
iš kurių mononesočiujų riebalų rūgščių: 7,249 g
iš kurių polinesočiujų riebalų rūgščių: 0,620 g
Druska: 0 g
PAKUOTĖS SVORIS, G: 0,200 – 0,240
EAN 23287118SSSSK
LAIKYMO TEMPERATŪRA: 00C – +40C
TINKAMUMO VARTOTI TERMINAS: 12 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos.
BRANDINIMO BŪDAS: Sausas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “60 d. brandinta jautienos nugarinė”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.