APRAŠYMAS: | 60 d. brandintas jautienos antrekotas |
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: | Jautienos antrekotas |
100 g vidutiniškai: | |
Energetinė vertė: | 1098 kJ / 265 kcal |
Baltymai: | 18,2 g |
Angliavandeniai: | 0 g |
Visas riebalų kiekis: | 21,3 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: | 8,991 g |
iš kurių mononesočiujų riebalų rūgščių: | 10,171 g |
iš kurių polinesočiujų riebalų rūgščių: | 0,86 g |
Druska: | 0 g |
PAKUOTĖS SVORIS, G: | 0,270 – 0,330 |
EAN | 23287119SSSSK |
LAIKYMO TEMPERATŪRA: | 00C – +40C |
TINKAMUMO VARTOTI TERMINAS: | 12 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. |
BRANDINIMO BŪDAS: | Sausas |
60 d. brandintas jautienos antrekotas
4.35 € / 100 g
Brandintas jautienos antrekoto pjausnys yra paruošiamas iš 60 dienų sausai brandinto jautienos antrekotinio apvalainio, kuris gaunamas išpjovus ilgojo nugaros raumens (lot. longissimus dorsi) dalį esančią šalia sprando. Antrekotą sudaro keli raumenys, todėl kiekvienas sluoksnis turi skirtingus skonius, poskonius ir tekstūrą. Antrekoto akis arba širdis, bei antrekoto karūna arba kepurė, kuri pasižymi ypač minkšta tekstūra.
* Minimalus užsakymo kiekis 300g.
Receptai gaminti namuose…
One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.