60 d. brandintas jautienos antrekotas

4.35  / 100 g

Brandintas jautienos antrekoto pjausnys yra paruošiamas iš 60 dienų sausai brandinto jautienos antrekotinio apvalainio, kuris gaunamas išpjovus ilgojo nugaros raumens (lot. longissimus dorsi) dalį esančią šalia sprando. Antrekotą sudaro keli raumenys, todėl kiekvienas sluoksnis turi skirtingus skonius, poskonius ir tekstūrą. Antrekoto akis arba širdis, bei antrekoto karūna arba kepurė, kuri pasižymi ypač minkšta tekstūra.

* Minimalus užsakymo kiekis 300g.

 
APRAŠYMAS: 60 d. brandintas jautienos antrekotas
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: Jautienos antrekotas
100 g vidutiniškai:
Energetinė vertė: 1098 kJ / 265 kcal
Baltymai: 18,2 g
Angliavandeniai: 0 g
Visas riebalų kiekis: 21,3 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 8,991 g
iš kurių mononesočiujų riebalų rūgščių: 10,171 g
iš kurių polinesočiujų riebalų rūgščių: 0,86 g
Druska: 0 g
PAKUOTĖS SVORIS, G: 0,270 – 0,330
EAN 23287119SSSSK
LAIKYMO TEMPERATŪRA: 00C – +40C
TINKAMUMO VARTOTI TERMINAS: 12 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos.
BRANDINIMO BŪDAS: Sausas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “60 d. brandintas jautienos antrekotas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.