Tortilijų suktinukai su jautiena

20 min

2 porcijos

Ingredientai

  • 1 pakuotė „Feel the Beef“ kepsnio „Minutė“
  • Druska, pipirai
  • Aliejus kepimui
  • 4 tortilijos
  • 4 v. š. kreminio sūrio
  • 1 v. š. graikiško jogurto
  • 1/2 a. š. česnako miltelių
  • 50 g čederio
  • Salotų lapai

Gaminimo eiga

  1. Kambario temperatūros jautieną supjaustome plonomis juostelėmis. 
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame jautienos juosteles ir iškepame. Baigiant kepti pabarstome druska ir pipirais. Svarbu neperkepti, pakaks 5 minučių. 
  3. Indelyje sumaišome kreminį sūrį su graikišku jogurtu, česnako milteliais ir smulkiai tarkuotu čederiu. 
  4. Paruoštu mišiniu aptepame tortilijas, per vidurį dedame salotų lapus ir keptos jautienos juosteles. 
  5. Tortilijas paspausdami susukame. Svarbu, kad jose neliktų daug oro. 
  6. Susuktas tortilijas supjaustome į 6 gabalėlius. 
  7. Jei dėsite į pietų dėžutę, sutvirtinkite suktinukus mediniais pagaliukais, o šalia nepamirškite kelių daržovių mažiesiems. Puikiai tiks mažos morkytės, agurkų lazdelės ir pomidoriukai.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.