Veiklų gausu.
Kokybės – dar daugiau.

Gera mėsa – teisė, ne privilegija! Nes tik gera mėsa tampa subalansuotos mitybos pagrindu.
Rinką verčiame iš senųjų pamatų ir statome naują mėsos etalono standartą. Jokių kokybės kompromisų!

Bendradarbiauti verta. Kodėl?

Lojalumas, skaidrumas ir lankstumas – na kaipgi be jų! Visgi orientyrą turime vieną – kokybė ir taškas. Išpjaustymas, sausas ir šlapias brandinimas, produktų linijų paruošimas – jokia veikla neprasprūs pro premium kokybės kontrolę.Sunkiai rastumėte modernesnę skerdyklą Baltijos šalyse – naujausias technologijas pavergėme kovai už gerą mėsą: greiti, aplinką tausojantys ir lankstūs, prie jūsų poreikių prisitaikantys sprendimai – privalomybė. Skaidrumas – vertybė, be kurios bendradarbiavimas žlugtų: garantuojame visą jus dominančią informaciją apie mėsą bei mūsų paslaugas. Pasikalbėkime ir siekime sveikos ir etiškos mėsos etalono kartu!

Skaidrumas

Visiškas atsekamumas nuo augintojo iki pakuotės – beskite pirštu ir pasidalinsime bet kuria jus dominančia informacija.

Lojalumas

Ryšio su partneriais tęstinumas – ypač svarbus, todėl iššūkius spręsime taip, kad patenkintos liktų abi pusės.

Lankstumas

Specifinis užsakymas? Tuoj pat! Nuolat ieškome būdų išpildyti kiekvieną kliento poreikį.

Skerdimas

Veikia dvi atskiros galvijų ir kiaulių skerdimo linijos. Jų pajėgumas atitinkamai: 40 ir 120 vienetų per valandą.

Išpjaustymas

Patyrę išpjaustytojai pluša 2 atskirose kiaulienos ir jautienos linijose.
Jautienos ketvirčių išpjaustymo linijoje iškauliname, nuriebaliname ir išgyslininame skerdeną – viskas pagal iš anksto suderintą planą. Vėliau jautiena atvėsiname arba užšaldoma. Per metus išpjaustome daugiau nei 55 000 jautienos ketvirčių.

Kiaulių skerdenų išpjaustymo linijoje naudojame modernią ozonavimo technologiją – taip užtikriname tinkamą skerdenų mikrobiologiją. Iškaulinta kiauliena dalinama į pagrindines dalis: kumpį, nugarinę, šoninę, išpjovą, mentę ir sprandinę. Tokia kiauliena vėliau gali būti atvėsinta arba užšaldyta.

Sausas brandinimas

Premium kokybės mėsa ir bręsta išskirtinėse sąlygose. Mūsų brandinimo kamera – viena didžiausių ir moderniausių Lietuvoje. Mėsą brandiname mažiausiai 30 dienų, leisdami pasišalinti drėgmei, veikti įvairiems mikroorganizmams bei natūraliai mėsoje esantiems fermentams. 0 – +2°C temperatūroje, 75-80% drėgmėje laikoma ir 0,2-2m/s oro srauto veikiama mėsa iš lėto minkštėja, įgauna intensyvų skonį su riešutų poskoniu.

Šlapias brandinimas

Mėsos pjausnius vakuumuojame specialioje deguoniui nepralaidžioje pakuotėje, todėl būsimas produktas yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir bręsta savuose syvuose. 0 – +1°C temperatūroje mažiausiai 30 dienų šlapiai brandinta mėsa skonio receptorius užtvindys intensyviu „jautieniškumo“ skoniu, o pati bus yra drėgnesnė ir minkštesnė.

Skerdimas

Veikia dvi atskiros galvijų ir kiaulių skerdimo linijos. Jų pajėgumas atitinkamai: 40 ir 120 vienetų per valandą.

Išpjaustymas

Patyrę išpjaustytojai pluša 2 atskirose kiaulienos ir jautienos linijose.
Jautienos ketvirčių išpjaustymo linijoje iškauliname, nuriebaliname ir išgyslininame skerdeną – viskas pagal iš anksto suderintą planą. Vėliau jautiena atvėsiname arba užšaldoma. Per metus išpjaustome daugiau nei 55 000 jautienos ketvirčių.

Kiaulių skerdenų išpjaustymo linijoje naudojame modernią ozonavimo technologiją – taip užtikriname tinkamą skerdenų mikrobiologiją. Iškaulinta kiauliena dalinama į pagrindines dalis: kumpį, nugarinę, šoninę, išpjovą, mentę ir sprandinę. Tokia kiauliena vėliau gali būti atvėsinta arba užšaldyta.

Sausas brandinimas

Premium kokybės mėsa ir bręsta išskirtinėse sąlygose. Mūsų brandinimo kamera – viena didžiausių ir moderniausių Lietuvoje. Mėsą brandiname mažiausiai 30 dienų, leisdami pasišalinti drėgmei, veikti įvairiems mikroorganizmams bei natūraliai mėsoje esantiems fermentams. 0 – +2°C temperatūroje, 75-80% drėgmėje laikoma ir 0,2-2m/s oro srauto veikiama mėsa iš lėto minkštėja, įgauna intensyvų skonį su riešutų poskoniu.

Šlapias brandinimas

Mėsos pjausnius vakuumuojame specialioje deguoniui nepralaidžioje pakuotėje, todėl būsimas produktas yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir bręsta savuose syvuose. 0 – +1°C temperatūroje mažiausiai 30 dienų šlapiai brandinta mėsa skonio receptorius užtvindys intensyviu „jautieniškumo“ skoniu, o pati bus yra drėgnesnė ir minkštesnė.

Sertifikatai

Mūsų bendražygiai

Susisiekime

Jeigu spurtas į premium kokybę pakeliui ir jums – prisijunkite prie mūsų. Pasikalbėkime apie jus dominančią produkciją. Siekime mėsos etalono drauge!