Azijietiškas steikas su riešutų sviesto padažu

15 min

1 porcija

Ingredientai

Ingredientai:

  • 1 „Feel the Beef“ kepsnys „Topside“
  • Aliejus kepimui
  • Druska, pipirai
  • Žemės riešutai | Patiekimui
  • Sezamų sėklos | Patiekimui
  • Šviežia kalendra | Patiekimui
  • Aitrioji paprika | Patiekimui

Padažui reikės:

  • 1 v. š. glotnaus riešutų sviesto
  • 1 v. š. sojų padažo
  • 1 a. š. skrudintų sezamų aliejaus
  • 1/2 a. š. rudojo cukraus
  • 1 v. š. vandens

Gaminimo eiga

  1. Ruošiame steiką: gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami. Iškepusią mėsą pabarstome druska ir pipirais. Iš karto nepjaustome, leidžiame pastovėti kambario temperatūroje 5 minutes.
  2. Ruošiame padažą: indelyje sumaišome visus ingredientus.
  3. Steiką supjaustome plonomis juostelėmis, apšlakstome paruoštu padažu, pabarstome smulkintais žemės riešutais, sezamų sėklomis, aitriosios paprikos griežinėliais ir šviežia kalendra.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.