Česnakiniai jautienos kąsneliai su „Ranch“ padažu

20 min

4 porcijos

Ingredientai

  • 2 „Feel the Beef“ kumpio didkepsniai
  • 3 v. š. sviesto
  • Druska, pipirai
  • 4 skiltelės česnako
  • 1 v. š. sojų padažo
  • Šviežios petražolės
  • Čili dribsniai

Padažui reikės:

  • 5 v. š. graikiško jogurto arba grietinės
  • 2 v. š. majonezo
  • 2 tarkuotų skiltelių česnako
  • 1 a. š. krapų
  • 1 a. š. petražolių
  • 1/4 a. š. maltos rūkytos paprikos
  • 1/4 a. š. druskos
  • Žiupsnelio pipirų
  • Žiupsnelio cukraus
  • Šlakelio citrinos sulčių

Gaminimo eiga

  1. Gaminame „Ranch“ padažą: indelyje sumaišome visus ingredientus. 
  2. Jautieną supjaustome maždaug 1 cm pločio kubeliais. 
  3. Keptuvėje įkaitiname sviestą, sudedame jautienos kubelius ir kepame apie 5 minutes kartas nuo karto apversdami gabalėlius. Labai svarbu, kad jautiena per daug nesiliestų, todėl kepti geriau kelias partijas. 
  4. Į keptuvę įtarkuojame česnaką ir kepiname viską dar minutę. 
  5. Į keptuvę pilame sojų padažą, viską išmaišome. 
  6. Jautienos kąsnelius patiekiame pabarstę šviežiomis petražolėmis ir čili dribsniais bei su paruoštu „Ranch“ padažu.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.