Gaivūs takai su jautiena

20 min

2 porcijos

Ingredientai

  • 250 g „Feel the Beef“ brandintos jautienos kumpio didkepsnis
  • 3 avokadai
  • 8 mini tortilijų paplotėliai
  • ½ citrinos sulčių
  • ½ raudonojo svogūno
  • 2 v. š. baltojo vyno acto
  • 50 g fetos
  • Mėgstamas čili padažas
  • Šiek tiek smulkintos šviežios kalendros
  • ½ citrinos, supjaustytos skiltelėmis
  • Druska ir malti pipirai

Gaminimo eiga

  1. Svogūną supjaustome plonais griežinėliais ir mažame dubenėlyje sumaišome su baltojo vyno actu ir žiupsneliu druskos. Leidžiame pasimarinuoti.
  2. Avokadus sutriname šakute su žiupsniu druskos, šiek tiek pipirų ir pusės citrinos sultimis.
  3. Jautieną kepame įkaitintoje keptuvėje po 3 minutes iš abiejų pusių vidutiniškai keptam kepsniui.
  4. Keptuvėje, orkaitėje arba tiesiai ant dujinės viryklės ugnies pašildome tortilijų paplotėlius.
  5. Į karštą keptuvę, kurioje kepė kepsnys, dedame citrinos skilteles ir paskrudiname, kol paruduos.
  6. Iškepusį kepsnį supjaustome plonomis juostelėmis ir konstruojame takus į paplotelį dedame trintus avokadus, kepsnio juosteles ir marinuotų svogūnų. Ant viršaus patrupiname šiek tiek fetos, užpilame norimą kiekį mėgstamo čili padažo ir pabarstome smulkintais kalendros lapeliais. Patiekiame su keptomis citrinų skiltelėmis.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.