Grill jautienos ir daržovių iešmeliai su BBQ padažu

30 min

4 porcijos

Ingredientai

  • 2 „Feel the Beef“ jautienos sprandinės kepsnių
  • 1 raudonosios paprikos
  • 150 g pievagrybių
  • 1 raudonojo svogūno
  • Aliejaus
  • 2 skiltelių česnako
  • Druskos, pipirų
  • Žolelių mišinio
  • 4 v. š. BBQ padažo

Jautienos prieskonių mišiniui reikės:

  • 1/2 a. š. druskos
  • 1/4 a. š pipirų
  • 1/2 a. š. rudojo cukraus
  • 1 a. š. maltos rūkytos paprikos
  • 1 a. š. česnako miltelių
  • 1/2 a. š. garstyčių miltelių
  • 1/4 a. š. maltos aitriosios paprikos

Gaminimo eiga

  1. Jautieną supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais ir dedame į dubenį.
  2. Pievagrybius perpjauname perpus, papriką ir svogūną supjaustome panašaus dydžio kaip mėsa gabalėliais. Daržoves dedame į kitą dubenį.
  3. Į dubenį su mėsa pilame 2 v. š. kepimui skirto aliejaus, suberiame visus prieskonius ir gerai išmaišome.
  4. Į dubenį su daržovėmis pilame 1 v. š. kepimui skirto aliejaus, įtarkuojame česnako, beriame druskos, pipirų ir žolelių mišinio. Gerai išmaišome.
  5. Suveriame mėsą ir daržoves ant iešmelių.
  6. Paruošiame kepsninę kepti tiesioginėje kaitroje apie 220 laipsnių temperatūroje.
  7. Kepame iešmelius 3 minutes, tada apverčiame ir kepame dar 3 minutes.
  8. Aptepame iešmelius BBQ padažu ir kepame dar kelias minutes.
  9. Patiekiant galima pabarstyti smulkintais žalumynais.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.