Jautienos ir šoninės kąsneliai su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu

20 min

20 kąsnelių

Ingredientai

  • 2 „Feel the Beef“ jautienos kepsniai „Minutė“
  • 150 g rūkytos plonai pjaustytos šoninės
  • 100 g mėlynojo pelėsinio sūrio
  • 100 g graikiško jogurto
  • 50 g majonezo
  • 1 česnako skiltelė
  • 1 a. š. Vorčesterio padažo
  • Druska, pipirai
  • Petražolės | Patiekimui

Gaminimo eiga

  1. Jautieną supjaustome stambiais kubeliais.
  2. Kiekvieną jautienos gabalėlį apsukam šoninės juostele ir sutvirtiname mediniais pagaliukais.
  3. Kepame 200°C orkaitėje 15 minučių.
  4. Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus: mėlynąjį pelėsinį sūrį, graikišką jogurtą, majonezą, trintą česnaką, Vorčesterio padažą, druską ir pipirus.
  5. Iškepusius jautienos kąsnelius patiekiame su paruoštu padažu, pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.