Jautienos nugarinė su šviežių miško grybų padažu

20 min

2 porcijos

Ingredientai

  • 500 g „Feel the Beef“ jautienos nugarinės
  • 200 g svogūnų
  • 150 g šviežių miško grybų
  • 100 g sviesto
  • 50 g Vorčesterio padažo
  • 50 g Dižono garstyčių
  • 200 ml grietinėlės
  • 30 g petražolių
  • 1 pakuotė smidrų
  • 200 g mažų bulvių
  • Druska ir pipirai
  • Aliejus
  • Jautienos sultinio kubelis

Gaminimo eiga

  1. Smulkiai supjaustome svogūną ir jį pakepiname. Sudedame apvirtus pjaustytus grybus ir pilame jautienos sultinį. Šiek tiek pakaitiname ir pilame grietinėlę. Vėliau pilame Vorčesterio padažą, sudedame garstyčias ir kaitiname, kol padažas sutirštės.
  2. Visas daržoves iškepame grilyje.
  3. Iškepame jautieną, apiberiame druska ir pipirais. Iškepusiai mėsai leidžiame apie 4 min. pailsėti.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.