Makaronai su steiko juostelėmis, pomidorais ir feta
20 min
2 porcijos
Ingredientai
1 „Feel the Beef“ jautienos sprandinės kepsnys
Aliejus kepimui
Druska, pipirai
1 skiltelė česnako
Sauja vyšninių pomidorų
200 g makaronų
50 g fetos
50 g gražgarsčių
Gaminimo eiga
Labai gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi. Dedame kambario temperatūros jautienos kepsnį ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami. Jei norite pilnai iškepusios jautienos, kepkite 12 minučių.
Iškepusią jautieną išimame iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais bei prieš pjaustydami leidžiame 5 minutes „pailsėti“.
Pasūdytame vandenyje išverdame makaronus.
Į keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus, įtarkuojame česnaką ir pakepiname minutę.
Sudedame perpus perpjautus vyšninius pomidorus ir kepiname dar kelias minutes, kol pomidorai šiek tiek suminkštėja. Į keptuvę suberiame išvirtus makaronus, viską išmaišome ir pabarstome druska bei pipirais.
Jautieną supjaustome juostelėmis, dedame į keptuvę su makaronais, išmaišome.
Makaronus dedame į lėkštes, ant viršaus užtrupiname fetos ir uždedame gražgarsčių.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei neprieštaraujate, spauskite "Sutinku" ir naršykite toliau. Privatumo politikaSutinkuPrivatumo politika