Milžiniškas Viduržemio jūros regiono sumuštinis su jautiena

15 min

4 porcijos

Ingredientai

  • „Feel the Beef“ jautienos didkepsnis „Topside“ (apie 300 g)
  • 1 kepalas čiabatos
  • 4 v. š. žaliojo pesto padažo
  • 3 saujos garžgarsčių
  • 6 saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
  • 1 kamuoliukas mocarelos (apie 250 g)

Gaminimo eiga

  1. Kambario temperatūros kepsnį kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus po 3-4 minutes iš abiejų pusių vidutiniškai keptam kepsniui. Iškeptą mėsą perkeliame į lėkštę, pabarstome rupia druska ir leidžiame keletą minučių „pailsėti“.
  2. Duonos kepalą perpjauname išilgai pusiau ir vidines duonos puses ištepame žaliuoju pesto padažu.
  3. Mėsai „pailsėjus“, kepsnį supjaustome plonomis juostelėmis, o saulėje džiovintus pomidorus perpjauname į 2-3 dalis.
  4. Ant apatinės duonos dalies dedame sluoksnį garžgarsčių, tuomet dėliojame kepsnio juosteles, saulėje džiovintus pomidorus ir galiausiai rankomis ant viršaus suplėšome mocarelą. Sumuštinį suvožiame antrąja duonos dalimi ir supjaustome į keturias dalis.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.