Pasta alla puttanesca su steiko juostelėmis

20 min

2 porcijos

Ingredientai

  • „Feel the Beef“ nugarinės kepsnys
  • 2 v. š. sviesto
  • 200 g makaronų
  • 2 skiltelės česnako
  • 10 vyšninių pomidorų
  • 10 alyvuogių
  • 1 v. š. kaparėlių
  • Druska, pipirai
  • Parmezanas
  • Sauja šviežių petražolių

Gaminimo eiga

  1. Išverdame makaronus al dente – neperverdame.
  2. Labai gerai įkaitiname keptuvę. Į ją dedame šaukštą sviesto. Kai sviestas išsilydo, dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros lygiai 8 minutes, tiksliai kas minutę apversdami.
  3. Iškepusią jautieną išimame iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais bei prieš pjaustant leidžiame 5 minutes „pailsėti“.
  4. Keptuvėje išlydome šaukštą sviesto, įtarkuojame česnaką, dedame perpus perpjautus vyšninius pomidorus, alyvuoges ir kaparėlius. Beriame druskos ir pipirų. Kepiname viską dvi minutes, po kurių į keptuvę dedame virtus makaronus ir viską gerai išmaišome.
  5. Steiką supjaustome plonomis juostelėmis ir uždedame ant makaronų.
  6. Patiekdami pabarstome tarkuotu parmezanu, šviežiai grūstais juodaisiais pipirais ir smulkintomis petražolėmis.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.