Pavasarinės salotos su steiko juostelėmis ir kiaušiniu

20 min

2 porcijos

Ingredientai

  • 1 “Feel the Beef“ marmurinės jautienos antrekoto
  • Aliejaus kepimui
  • Druskos, pipirų
  • 2 kiaušinių
  • Romaninių salotų
  • 1 agurko
  • Ridikėlių
  • 50 g fetos sūrio
  • Kaparėlių
  • Šviežių krapų

Padažui reikės:

  • 3 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 1 v.š. grūdėtųjų garstyčių
  • 1 v.š. medaus
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • Druskos, pipirų

Gaminimo eiga

  1. Išverdame kiaušinius.
  2. Paruošiame padažą: indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
  3. Ruošiame jautieną: gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi, į ją dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami (jei norite pilnai kepto steiko, kepkite 12 minučių). Iškepusią mėsą pabarstome druska ir pipirais. Iš karto nepjaustome, leidžiame pastovėti kambario temperatūroje 5 minutes.
  4. Supjaustome salotų ingredientus.
  5. Į lėkštę dedame salotas, agurkus, ridikėlius, kiaušinius, steiko juosteles. Užbarstome kaparėlius, fetos sūrį, šviežius krapus. Apšlakstome paruoštu padažu.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.