Perlotas su brandinta jautiena

25 min

5 porcijos

Ingredientai

  • 500 g perlinių kruopų
  • 400 g morkų
  • 200 g svogūnų
  • 50 g česnakų
  • 500 g brokolių
  • 500 g moliūgų
  • 400 g „Feel the Beef“ jautienos antrekoto
  • 200 g kietojo sūrio
  • 300 g grietinėlės
  • Druska ir pipirai
  • Vištienos sultinys

Gaminimo eiga

  1. Visas daržoves ir jautieną supjaustome kubeliais, išverdame perlines kruopas.
  2. Atskirai pakepiname daržoves bei jautieną.
  3. Išvirtas kruopas sumaišome su daržovėmis, supilame grietinėlę bei sultinį.
  4. Pagardiname druska, pipirais bei tarkuotu kietuoju sūriu.
  5. Iškepusią jautieną patiekiame su perlotu.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.