Salotos su steiko juostelėmis ir putpelės kiaušiniais

30 min

4 porcijos

Ingredientai

  • 2 „Feel the Beef“ marmurinės jautienos antrekotų
  • 6 putpelės kiaušinių
  • 300 g romaninių salotų
  • 150 g trumpavaisių agurkų
  • 50 g ridikėlių
  • 100 g fetos
  • 50 g kaparėlių
  • žiupsnelio druskos ir pipirų
  • 25 g petražolių
  • 20 g česnako
  • 1 v. š. Provanso pastos
  • 5 g citrinpipirių
  • 10 g maltos kalendros
  • 10 g cukraus
  • 15 g citrinos sulčių
  • 200 ml aliejaus

Gaminimo eiga

  1. Išverdame putpelės kiaušinius.
  2. Padažui į trintuvą sudedame petražoles, česnaką, Provanso pastą, citrinpipirius, kalendrą, cukrų, citrinos sultis bei aliejų. Pagardiname druska, pipirais ir viską sutriname.
  3. Jautieną apkepame kepsninėje, kiekvieną pusę po 4 min. Iškeptą mėsą pagardiname prieskoniais ir paliekame 5 min. pailsėti.
  4. Supjaustome daržoves, į lėkštę dedame salotas, agurkus, ridikėlius, kiaušinius, steiko juosteles, fetą ir viską apibarstome kaparėliais bei apšlakstome padažu.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.