T-bone steikai su namine salsa

20 min

2 porcijos

Ingredientai

  • 2 „Feel the Beef“ marmurinės jautienos T-Bone kepsniai
  • Aliejus kepimui
  • Druska, pipirai
  • Žalioji citrina | Patiekimui
  • Šviežia kalendra | Patiekimui
  • Jalapenas arba aitrioji paprika | Patiekimui

Naminės salsos ingredientai:

  • 1 skardinė (400 g) konservuotų pomidorų savo sultyse
  • 1/2 svogūno
  • 2 skiltelės česnako
  • Saujelė šviežios kalendros
  • 1/2 jalapeno arba aitriosios paprikos
  • 1 v. š. aitriųjų paprikų padažo
  • 1/2 a. š. druskos
  • 1/4 a. š. malto kumino
  • Pipirai
  • 1 žaliosios citrinos sultys

Gaminimo eiga

  1. Į keptuvę pilame aliejaus. Kai keptuvė gerai įkaista, dedame kambario temperatūros kepsnius ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami.
  2. Iškepusius kepsnius perkeliame ant lentelės arba į lėkštę, pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame pailsėti kambario temperatūroje, kol paruošime salsą.
  3. Ruošiame salsą: į maisto smulkintuvą dedame visus salsos ingredientus ir sutriname iki vientisos masės.
  4. Kepsnius patiekiame su paruošta salsa, žaliosios citrinos ketvirčiais, šviežia kalendra.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.