Jautienos kotletai su troškintais kopūstais

30 min

Smulkinta jautiena

4 porcijos

Gyvulio dalis

Smulkinta jautiena

Ingredientai

  • 2 vnt. „Agaras“ smulkintos jautienos 
  • 400 g. raugintų kopūstų 
  • 4 v.š. Hellman’s Light majonezo 
  • 1 vnt. tarkuotos žalios bulvės 
  • 3 skiltelių česnako 
  • 2 saujų parmezano 
  • Druskos, pipirų 
  • Džiūvėsėlių 
  • Rozmarinų druskos 
  • Šviežio čiobrelio 
  • Alyvuogių aliejaus 

Produktai

Smulkinta jautiena 450g

Liko 48

€ 3.89

Produktai

Smulkinta jautiena 450g

€ 3.89

Liko 48

Gaminimo eiga

  1. Į dubenį dedame smulkintą jautieną, tarkuotą žalią bulvę. Negailime majonezo ir parmezano. Masę pagardiname rozmarinų druska, pipirais ir druska. Viską gerai išmaišome.
  2. Formuojame jautienos kotletus ir įkaitiname keptuvę. Įpilame aliejaus ir dedame česnako skilteles. Prieš kepant, kiekvieną kotletą apvoliojame džiūvėsėliuose. Kotletams gerai apkepus, sumažiname kaitrą ir dedame raugintus kopūstus. Paliekame pasitroškinti 10 minučių. Viską pagardiname balzamiko actu ir šviežiu čiobreliu.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.