Souvlaki iešmeliai su citrininiu fetos padažu

30 min

Smulkinta jautiena

2 porcijos

Gyvulio dalis

Smulkinta jautiena

Ingredientai

  • 300 g „Agaras“ brandinta malta jautiena
  • 2 g viduržiemio jūros prieskonių mišinys
  • 300 g ryžių ir daržovių mišinys
  • 20 g citrinos
  • 40 g feta sūris
  • 40 g graikiškas jogurtas
  • 2 g bazilikas
  • 2 g krapai
  • 2 g mėta
  • Druska
  • Pipirai
  • Cukrus

Produktai

Smulkinta jautiena 450g

Liko 48

€ 3.89

Produktai

Smulkinta jautiena 450g

€ 3.89

Liko 48

Gaminimo eiga

  1. Daržovių mišinį atlaidinkite šaldytuve +4-+6C.
  2. Smulkinta brandintą jautieną sumaišykite su viduržiemio jūros prieskoniais, pagardinkite cukrumi, druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
  3. Mėsą verkite ant iešmelių ir rankomis išformuokite apvalius kepsnelius.
  4. Į graikišką jogurtą išspauskite citrinų sultis, sudėkite mėtas, bazilikus, krapus, fetos sūrį, pagardinkite cukrumi, druska, pipirais ir sutrinkite blenderiu iki padažo.
  5. Mėsos iešmelius kepkite griliuje, iki norimo iškepimo laipsnio.
  6. Į lėkštutę dėkite ryžių ir daržovių salotas, šalia dėkite keptą mėsą ir citrinų jogurto fetos padažą.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.