Vengriškas jautienos guliašas

120 min

Jautiena troškinimui

8 porcijos

Gyvulio dalis

Jautiena troškinimui

Ingredientai

  • 2 pakuočių „Feel the Beef” jautienos troškinimui
  • 1 didelio svogūno
  • 4 skiltelių česnako
  • 2 raudonųjų paprikų
  • 2 morkų
  • 2 bulvių
  • 800 g smulkintų konservuotų pomidorų
  • 2 v.š. maltos saldžiosios paprikos
  • 1 v.š. maltos rūkytos paprikos
  • 2 lauro lapų
  • 1 l jautienos sultinio
  • Šviežių petražolių
  • Šlakelio aliejaus
  • Druskos, pipirų

Gaminimo eiga

  1. Įkaitiname didelį puodą storu dugnu kartu su šlakeliu aliejaus. Dalimis apkepame jautienos gabalėlius iš visų pusių ir atidedame.
  2. Į puodą dedame kubeliais pjaustytus svogūnus ir smulkintą česnaką. Apkepame keletą minučių ir pridedame supjaustytas paprikas bei morkas. Kepame dar keletą minučių pamaišydami.
  3. Grąžiname į puodą apkeptą jautieną, beriame maltą saldžiąją bei rūkytą papriką. Viską gerai išmaišę kepame 1-2 minutes.
  4. Tuomet į puodą pilame konservuotus pomidorus, pilame sultinį. Dedame lauro lapus, beriame druskos ir pipirų. Gerai išmaišius palaukiame, kol troškinys užvirs. Sumažiname ugnį, uždengiame dangčiu ir troškiname 1 val.
  5. Po valandos į puodą pridedame kubeliais pjaustytas bulves ir troškiname dar pusvalandį. Baigus troškintis, į guliašą įmaišome saują smulkintų petražolių.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.