Dekonstruotas sūrainis su bulvytėmis

25 min.

Smulkinta jautiena

4 porcijos.

Gyvulio dalis

Smulkinta jautiena

Ingredientai

  • 6 vidutinio dydžio bulvių
  • Alyvuogių aliejaus
  • 1/2 a.š. maltos parikos
  • 1/2 a.š. česnako miltelių
  • Druskos, pipirų
  • 450 g smulkintos „Feel the Beef“ jautienos
  • 2 skiltelių česnako
  • 2 v.š. pomidorų padažo
  • 70 g čederio sūrio
  • 2 marinuotų agurkų
  • 1 pomidoro
  • Česnako laiškų

    Padažui reikės:

  • 2 v.š. majonezo
  • 2 v.š. pomidorų padažo
  • 1 a.š. dižono garstyčių
  • 1 a.š. skysčio nuo marinuotų agurkų
  • 1/2 a.š. džiovintų krapų
  • 1/2 a.š. česnako miltelių

Produktai

30 d. Sausai brandinta smulkinta jautiena 450 g

7 in stock

€ 4.99

Produktai

30 d. Sausai brandinta smulkinta jautiena 450 g

€ 4.99

7 in stock

Gaminimo eiga

  1. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, sumaišome su alyvuogių aliejumi, malta paprika, česnako milteliais ir druska. Paskleidžiame kepimo popieriumi išklotoje skardoje taip, kad bulvės per daug nesiliestų tarpusavyje ir kepame 180 laipsnių orkaitėje su vėjelio funkcija 25 minutes.
  2. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek alyvuogių aliejaus, dedame smulkintą „Feel the Beef“ jautieną ir iškepame. Įtarkuojame česnaką, beriame druskos, pipirų ir pakepiname dar minutę. Tuomet sumaišome su pomidorų padažu.
  3. Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
  4. Į dubenėlius dedame bulvytes, keptą jautieną ir smulkiai tarkuotą čederio sūrį. Ant viršaus beriame kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus ir pomidorą. Apšlakstome padažu ir pabarstome smulkintais česnakų laiškais.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.